TR
Güncel
Neden LED Aydınlatma
EKLENME TARİHİ 07 Oca 2022
LED aydınlatma uzun çalışma ömrü, düşük enerji tüketimi ve geniş renk aralığı avantajlarını sunmaktadır. Minimize edilmiş yapısı sayesinde, tasarımlarınıza mükemmel uyum sağlar. Aynı zamanda ışık şiddetini ayarlayabilir olmanız kullanım konforunuzu arttırmaktadır.

Enerji Verimliliği ve Güvenlik

Enerji verimliliği;

Yüksek enerji verimliliği ve çevre dostu ürünler olması sebebi ile her alanda kullanılabilecek ürün statüsüne girmiştir. Örneğin, mağaza giderlerinin önemli bir bölümünü aydınlatma enerjisinin oluşturduğu düşünüldüğünde, %60 ila %80 aralığında tasarruf sağlayabilirsiniz.

•Güvenlik;

Civa, radyasyon ve karbondioksit içermez, Elektromanyetik salınımı yapmaz, Patlama riski yoktur, Titreşim ve darbelere dayanıklıdır, Soğuk ve sıcak hava şatlarında verimli çalışabilir, Tam verim için ısınma süresine ihtiyaç duymaz. UV ışın içermez,

• Çalışma ömrü;

LED aydınlatmalar, geleneksel lambalara göre 25 kat daha uzun ömürlüdür. Ayrıca yüksek performans ve çok yönlü teknoloji özelliklerine sahip olduklarından dolayı mağazalar için önemli bir unsur haline gelmiştir.
Elonik Aydınlatma Teknolojileri sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close